ساعت و تاریخ بازی بارسلونا و رئال مادرید در فینال حذفی| آنجلوتی جبران می‌کند؟ چرا خبیری و خداداد عزیزی محروم شدند؟| دعوای بزرگ در اهواز درگیری خداداد عزیزی و یحیی گل‌محمدی در بازی فولاد و تراکتور+ ویدیو آیین افتتاحیه جام بین‌المللی دوومیدانی امام رضا (ع) برگزار شد؛ هیجان در خط استارت دیدار دو تیم فوتبال پیشکسوتان و تیم کارگری با حضور پزشکیان تلاش‌های نافرجام منصوریان برای رسیدن به نیمکت استقلال نقش چراغپور و شکوری در کادرفنی استقلال مشخص شد حضور خسرو حیدری در استقلال منتفی شد مجتبی جباری: چیزی جز قهرمانی در جام حذفی نمی‌خواهیم بوژوویچ: باشگاه استقلال باید همه دستمزدم را پرداخت کند رکوردشکنی بی‌سابقه باشگاه استقلال در تغییر سرمربی | آینده مبهم جباری وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید
سرخط خبرها

خوش خبر:آلکنو برای دیدار مادرش دیر می آید نه واکسن|معروف هفته آینده استارت می زند

  • کد خبر: ۶۳۴۵۲
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۷
خوش خبر:آلکنو برای دیدار مادرش دیر می آید نه واکسن|معروف هفته آینده استارت می زند
سرپرست تیم ملی والیبال به سوالات مختلف حول و حوش تیم ملی والیبال پاسخ داد.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، امیر خوش خبر سرپرست تیم ملی والیبال در مورد دیرتر آمدن آلکنو به ایران و اینکه گفته می‌شود برای تزریق واکسن دوم کرونا بعد از توتولو به ایران می‌آید، گفت: اصلا اینگونه نیست، با توجه به اینکه مادر آقای آلکنو در بلاروس زندگی می‌کند و وی مدت‌ها از او خبر ندارد از داورزنی اجازه خواست تا برای دیدن او سه روز دیرتر به تهران سفر کند که با آن موافقت شد.
او در خصوص دلایل لغو اردوی روسیه هم گفت: بحث کرونا و مشکلات موجود بود که با نظر آلکنو قرار شد، اردو‌ها در تهران ادامه پیدا کند.
سرپرست تیم ملی والیبال در مورد اضافه شدن لژیونر‌ها و سعید معروف هم گفت: غفور از همان ابتدا در اردو حاضر بود و معروف هم هفته آینده به اردو می‌آید و بقیه هم طبق برنامه به تدریج اضافه خواهند شد.
خوش خبر در پاسخ به این سوال که با توجه به لغو اردوی روسیه، بهتر نبود پاسخ منفی به حضور در جام واگنر نمی‌دادید، گفت: این نظر آلکنو بود و دلیلش هم نامناسب بودن زمان این مسابقات و اینکه نزدیکی بیش از حد به بازی‌های المپیک و احتمال آسیب دیدگی بازیکنان هم مطرح بود و صلاح را بر این دانستند که در این تورنمنت حضور پیدا نکنیم به هر حال المپیک برای ما مهم است و نمی توانیم ریسک کنیم!
او همچنین در مورد کاهش اعضای کادرفنی و آیا به جای نفرات انصراف داده افراد جدیدی جایگزین خواهند شد، هم گفت: کسی به جای آنان به جمع اعضای کادرفنی اضافه نخواهند شد و کادر فنی با همین نفرات بکار خود ادامه می‌دهند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->